DECO SABBIA (силіконова база)

Кінцевий вигляд кольору залежить від кольору Вашого монітора

DECO SABBIA (силіконова база)

.
Розрахувати матеріалв базовому кольорі
Вкажіть площу покриття, M2
 НазваУпаковкаРозхід
Грунт
Isoedeco.

Водорозчинний грунт-концентрат глибокого проникнення. Застосування: Інтер\'єр/екстер\'єр. Розведення: від 1:3 до 1:7 водою в залежності від поверхні.

3.00 L0.015 - 0.025
Fondo Siliconico.

Грунтуюча фарба з кварцовим наповнювачем молочно-білого кольору на силыконовый дисперсії. Наноситься на основи з мінеральних і бетонних поверхонь будь-якого типу, включаючи вапняні та силікатні Застосування: Інтер\'єр/екстер\'єр. Готовий до застосування. Розведення: до 3% водою.

15.00 L0.270 - 0.330
Пастоподібні матеріали
Deco Sabbia (силіконова база)

Високоякісне безшовне декоративне покриття на основі кольорового подрібненого натурального мармурового каміння на базі силіконової дисперсії. Використовується для оздоблення стін та архітектурного декору. Застосування: Інтер\'єр/екстер\'єр. Готове до застосування.

20.00 KG0.700 - 1.100
Віск/лак
Finitura Vernice Opacо (лак)

Високоякісний фінішний захисний лак. Матовий

1.00 L0.030 - 0.100
Додаткові матеріали
Stella

Додатковий ефект \"зірок\" для темних інтенсивних кольорів Deco Sabbia, ефект зіркового сяяння. Даний ефект створено завдяки природному кремнію. Використовується для оздоблення стін та архітектурного декору.

5.00 KG0.100 - 0.200
Орієнтовна вартість: 94.66 - 145.01 EUR

DECO SABBIA (силіконова база)

ЗАГАЛЬНА ІНФОРМАЦІЯ

виробникDeco terra
    Сфера застосування
  • Інтер'єр
  • Екстер'єр
    Тип покриття
  • Текстурний
    Тип матеріалу
  • Декоративні покриття
  • База
  • Матеріали будівельної лінії
    Інструменти
  • Пульверизатор #1
    Пульверизатор
    Зносостійкий
  • Так
    Миється
  • Так
    1 Колір Deco Sabbia
  • Deco Sabbia 01

Технічні характеристики

Скачати DOC

ТИП Високоякісне безшовне декоративне покриття на основі кольорового подрібненого натурального мармурового каменю на базі силіконової дисперсії.
СФЕРА ЗАСТОСУВАННЯ Інтер'єр і екстер'єр.
ЕФЕКТ МАТЕРІАЛУ Мармурова крихта
ВЛАСТИВОСТІ Нетоксична, незаймиста екологічно чиста. Добра паропроникність і стійкість до плісняви
УМОВИ НАНЕСЕННЯ При температурі від + 5 °С до + 25 °С.
ІНСТРУМЕНТ НАНЕСЕННЯ Компресор
РОЗВЕДЕННЯ До 5% з водою
ВИТРАТИ МАТЕРІАЛУ 0,7-1,2 кг/м.кв
ГУСТИНА 1,4 кг/дмз
ОЧИЩЕННЯ ІНСТРУМЕНТУ Водою
ВИСИХАННЯ 12-48г
СКЛАД Гранітно-мармурова крихта,  силіконова дисперсія
РЕАКЦІЯ НА ВОГОНЬ негативна
КОЛІР БАЗИ По каталогу
ТОНУВАННЯ Готові кольори згідно каталогу
УПАКОВКА 20кг
НАНЕСЕННЯ Перед нанесенням матеріалу необхідно обробити поверхню грунтом глибокого проникнення Isoedeco, після чого нанести кварц-грунт Fondo Siliconico з середньою витратою 0,300гр/м2 (В залежності від поверхні, по цементно-вапняній поверхні може бути більше, по цементо-клею може бути менше). З метою досягнення однотонного кольору по всій поверхні, при нанесенні гранітної штукатурки використовувати відра однієї партії (дати виготовлення) для уникнення різниці в кольорі. У разі наявності відер різних партій - вміст відер змішати в одній великій ємності. Необхідно додати води до 5% від обсягу штукатурки (до 1 літра води на 10 літрів штукатурки). Кінцева кількість води визначається індивідуально в залежності від виду поверхні і умов навколишнього середовища (температури, вологості). Вимішати вміст відер міксером, використовуючи дриль на низьких оборотах. Високі обороти дрилі розбивають сполучення (клей) що призведе до утворення бульбашок в штукатурці на стіні. Допускається вимішування шпателем в ручну. Нанесення штукатурки можливе при температурі від + 5°С до + 25°С. У літню пору рекомендовано нанесення вранці. У сезон весна, осінь - рекомендується нанесення вдень після прогрівання поверхні для нанесення до + 5°С. Не наносити на мокру поверхню. Не наносити при можливому початку дощу, дощ може змити сирий матеріал.
ОХОРОНА ПРАЦІ І НАВКОЛИШНЬОГО СЕРЕДОВИЩА Матеріал не містить шкідливих речовин, пігментів або інших компонентів, що містять важкі метали, такі як хром або свинець. Крім того, в матеріалі не має ароматичних і хлорованих розчинників.
Не спостерігається небезпечної для здоров'я полімеризації. Матеріал не горючий і за умови його правильної технічної експлуатації є нетоксичною, нешкідливою речовиною. У разі потрапляння в очі, ретельно промити водою. Рекомендується дотримання звичайних запобіжних заходів, передбачених для роботи із матеріалами на водній основі. При зберіганні, переміщенні та транспортуванні не потрібне дотримання особливих умов. При випадковому пролитті матеріал необхідно зібрати, використовуючи інертні абсорбуючі матеріали, такі як пісок, глина і т.д. і знищити як звичайні тверді відходи.
ТЕРМІНИ ЗБЕРІГАННЯ Не менш 2 років в закритій упаковці при температурі від + 5 °С до + 25 °С. Не морозостійкий при транспортуванні і зберіганні.